Почетна / Градина / 10 собни растенија што не бараат премногу грижа

10 собни растенија што не бараат премногу грижа

Филодендрон – расте до 5 метри. Бара светло место и прскање за време на жештина.

Види

Јадете кајсии – Тие делуваат ефикасно против запек, различни кожни проблеми, болки во мускулите …

Кајсијата е најодгледуваниот вид традиционално овошје на нашиве простори. По Втората светска војна производството на …