Почетна / Градина / 10 собни растенија што не бараат премногу грижа

10 собни растенија што не бараат премногу грижа

Божиќен кактус – расте брзо и цвета во зима. Има добра отпорност на болести и штетници. Најдобро оставете го на полицата од внатрешна страна на прозорецот.

Види

Јадете кајсии – Тие делуваат ефикасно против запек, различни кожни проблеми, болки во мускулите …

Кајсијата е најодгледуваниот вид традиционално овошје на нашиве простори. По Втората светска војна производството на …