Почетна / Градина / 10 собни растенија што не бараат премногу грижа

10 собни растенија што не бараат премногу грижа

Сансеверија – таа поднесува недостаток на светлина, суша и кршење на листовите. Единствено што не треба да правите е да ја преполивате почвата или да ја оставате саксијата на температура под нулата.

Види

Зошто и за кого е корисно зеленото кафе

Зеленото кафе всушност не е ништо повеќе од неизпечени кафе зрна. Зеленото кафе е производ, …