Почетна / Градина / 10 собни растенија што не бараат премногу грижа

10 собни растенија што не бараат премногу грижа

Кливија – Цвета со големи светли бои до 2 пати годишно. Таа се прилагодува лесно, но не треба да се пресадува често во друга саксија.

Види

Невенот помага при невроза, депресија, артритис и болни панкреас

Дали некогаш сте размислувале за многуте корисни својства на невен? Речиси нема градина каде малите …