Почетна / Градина / 10 собни растенија што не бараат премногу грижа

10 собни растенија што не бараат премногу грижа

Цсиндапсус – едно од најчестите собни растенија. Феноменолошки брзо расте во секакви услови. Се наводнува 2 пати неделно.

Види

Зошто и за кого е корисно зеленото кафе

Зеленото кафе всушност не е ништо повеќе од неизпечени кафе зрна. Зеленото кафе е производ, …