Почетна / Градина / 10 собни растенија што не бараат премногу грижа

10 собни растенија што не бараат премногу грижа

Кактус – дури и да го наводнувате само еднаш месечно, тој сигурно нема да умре од суша. Слободно може да го одгледувате со години, без тоа да ви одзема посебни грижи.

Види

Јадете кајсии – Тие делуваат ефикасно против запек, различни кожни проблеми, болки во мускулите …

Кајсијата е најодгледуваниот вид традиционално овошје на нашиве простори. По Втората светска војна производството на …