22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / 10 градинарски алатки кои секој градинар треба да ги има

10 градинарски алатки кои секој градинар треба да ги има

9. Ножици – GARDENA

Наместо поединечно сечење преку подебели стебла, чистачите се користат за намалување на бројот на потенки стебленца одеднаш. Тие се особено ефикасни за режење на жива ограда и долги треви, или растенија со цветни растенија со потесни стебла.

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …