22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / 10 градинарски алатки кои секој градинар треба да ги има

10 градинарски алатки кои секој градинар треба да ги има

6. Гребло

Греблата имаат повеќе употреби отколку што си мислите. Како и да е со греблото е најдобриот начин да се исчистат лисјата или гранчиња од вашиот тревник. Исто така може да се користи за раскинување на почвата и израмнување на креветите. Можете да изберете од праволиниско гребло или лист гребла со подолги, полесни штипки.

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …