Почетна / Градина / Животни / (ВИДЕО) Три кучиња влегоа во кафезот на лавот: Нема да верувате што се случи

(ВИДЕО) Три кучиња влегоа во кафезот на лавот: Нема да верувате што се случи

http://turkishinterpretingusa.com/services/ 25/12/2017 Животни

Три мали кутриња стари само 4 недели влегоа во кафезот на еден лав.

Погледнете што се случи:

Види

Тие помислиле дека тревата се суши, но кога погледнале подобро неможеле да веруваат на своите очи

Овој човек е член на организација за грижа на дивите животни. Членовите на ова здружение …