Почетна / Градина / Животни / Видео: Колку се остри забите на пираната

Видео: Колку се остри забите на пираната

buy provigil from india 22/11/2017 Животни

http://oceanadesigns.net/envira/blue-pearl-gt/ Во Еквадор, Јужна Америка еден човек откатко уловил пирана, покажува колку се остри нејзините заби!

Тие сечат подбро и од ножици.

Види

Тие помислиле дека тревата се суши, но кога погледнале подобро неможеле да веруваат на своите очи

Овој човек е член на организација за грижа на дивите животни. Членовите на ова здружение …