Почетна / Градина / Животни / Видео: Кој од вас гледал парење на желки?
Poster 01

Видео: Кој од вас гледал парење на желки?

Парењето е посебен телесен однос помеѓу две суштества (еден пар суштества – од каде и потекнува зборот парење), од ист вид, кои имаат различен пол, со цел на создавање на потомство слично на нив.

Сигурно сте гледале мачки, кучиња или други животни! Но кој од вас гледал парење на желки? Интересно е нели?

Види

Што се случува кога змија ќе изеде Еж

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да …