Почетна / Градина / Уште едно ремек дело на Хорти Експерт Урбан Груп (Галерија)

Уште едно ремек дело на Хорти Експерт Урбан Груп (Галерија)

watch 12/12/2017 Градина, Хортикултура

enter Хорти Експерт Урбан Груп денес е водечка компанија во областа на хортикултурно уредување на објекти за живеење, резиденцијални и деловни објекти и јавни парковски површини и производство на декоративен саден материјал, како во Македонија така и во регионот, особено во Грција, Австрија,Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Албанија и Косово.

Погледнете уште едно ремек дело на Хорти Експерт урбан груп:

Види

Принцот Чарлс: растенијата комуницираат

Се е тивко во градината? Размислете уште еднаш, иако принцот Чарлс упорно веруваше во тоа …