Таа е ефтина и одлична за косење на мали тревни површини

May 16th, 2017 | by Gradina Mug
Таа е ефтина и одлична за косење на мали тревни површини
Градина
0

Моторната коса STIHL FS 38 претставува лесен и ергономичен модел. Таа е мошне добра моторна коса за косење и чистење на аглите до ѕидовите, скалите, околу и под оградите, дрвјата, зелениките и грмушките. Таа е одлична е за косење на мали тревни површини. Во моментов се наоѓа на попуст, а за повеќе можете да се информирате ТУКА

Погледнете ги подолу нејзините карактеристики:

 

 

Comments are closed.