Почетна / Совети / STIHL Најдобрите моторни пили во светот, по најефтини цени во светот

STIHL Најдобрите моторни пили во светот, по најефтини цени во светот

Голем дел од корисниците на моторни пили во светот го препорачуваат STIHL како бренд за најдобрите моторни во светот.

Подолу може да прочитате за некои од моделите кој се продаваат со попусти, па сега е шансата да набавиме и да се подготвиме за престојната зима. За порачка и да ги видите сите модели кликнете ОВДЕ или за повеќе да се информирате јавете се на телефон 02/2602-488; 2602-487.

Моторната пила STIHL MS 170 е совршена лесна моторна пила за сопственици на куќи. Таа е компактна, лесна и моќна.

Со MS 170 брзо ќе исечете мали дрва , огревно дрво и други помали работи низ дворот.

МС 170 со неговите перформанси може да се каже дека им конкурира и на појаките модел.

Види

Во септември посадете нарциси и кринови

Во првите денови на септември во градината треба да ги засадите луковиците од нарцисите. Луковиците треба …