Почетна / Градина / Вести / STIHL MS 291 има штедлива и силна моторна пила со филтер што трае до пет пати подолго од вообичаено

STIHL MS 291 има штедлива и силна моторна пила со филтер што трае до пет пати подолго од вообичаено

follow 05/12/2017 Вести, Совети

here Моторна пила STIHL MS 291 е изработена по висока технологија. Таа носи заштеда на гориво, а со еден филтер за воздух може да поминете до пет пати подолго од вообичаено. Таа е прилична силна и лесна за одржување.

Оваа моторна пила има зафатнина 55,5(cm³), а моќноста е 2,8/3.76 (kW/PS). Тешка е 5,6 килограми со мач-шина долга од 40см до 50см. Оваа мила има ланец .325 RM3.

За да дознаете повеќе околу карактеристиките на самата машина можете да го погледнете видеото:

Од опрема располага со антивибрациски систем, ергономија со една рачка, E-matic систем за подмачкување на ланец, странично затегање на ланецот, регулирачка пумпа за масло, капак за резервоар без потреба од клуч.

Доколку сакате да се уверите во моќноста на моделот STIHL MS 291, предлагаме да го погледнете и ова видео:

Види

Канадски експерти ги научија мувите винарки да бројат

Канадски експерти ги научија мувите винарки да бројат, откако направија обиди во текот на 40 …