Почетна / Градина / Со STIHL RE 98 успешно ќе ги исчистите скалилата, патеките, ѕидовите …

Со STIHL RE 98 успешно ќе ги исчистите скалилата, патеките, ѕидовите …

http://intouch-business.com.gridhosted.co.uk/robots.txt 09/01/2018 Градина, Совети

http://sfinancial.com/axwvdb/nxptmom.php?id=yahoo-cat-dance Апаратот за чистење со ладна вода под висок притисок STIHL RE 98 ја проширува палетата на STIHL чистачите. Овој апарат е едноставен за ракување и е наменет за домашна употреба.

Со него може да се чистат автомобили, чамци, скалила, патеки, ѕидови, покриви, фасади…

За повеќе информации ТУКА

Види

CO2 – лек за поголеми приноси

Употребата на јаглеродниот диоксид во пластеничкото и оранжериското прозводство претставува една од специјалните мерки за …