Почетна / Градина / Вести / Си го бојадисал својот тревник во зелено

Си го бојадисал својот тревник во зелено

Човек од Индијанаполис поради тоа што не сакал често да го наводнува дворот, се решил да си го бојадиса својот тревник во зелено. Затоа тој се одлучил и го бојадисал во специјално зелена боја.

Тимоти Бирдвел е лицето кое е сопственик на градината вели дека оваа боја е специјално изработена за трева и би траела од два до три месеци.

Многу економично е вашиот тревник да биде зелен во текот на целата година, воедно и сметките за вода ќе се намалат – вели Бирдвел.

Види

Индексот на цените во земјоделството кај инпутот е зголемен за 8.2 %, а кај аутпутот се бележи зголемување од 0.1 %

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените во земјоделството во август 2018 …