Почетна / Градина / Животни / Што се случува кога змија ќе изеде Еже

Што се случува кога змија ќе изеде Еже

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да задави еж, пишува gradina.mk.

Инцидентот се случил во Бразилската џунгла. Од кадрите се гледа како змијата се грчи од болка. Нејзината кожа е ишарана од острите иглички на ежот. Рептилот е дупнат од барем 100 долги игли.

https://www.youtube.com/watch?v=uxq4dgNrHic

Види

Ќе се вложат 140 илјади евра за подобрување на условите за сточарството

Работите започнаа со реконструкција и проширување на пат на планината Сува Гора, над гостиварското село …