Почетна / Градина / Животни / Што ќе ви се случи ако пливате со милион медузи во езерото „Медуза“? (Видео)

Што ќе ви се случи ако пливате со милион медузи во езерото „Медуза“? (Видео)

watch 06/11/2017 Животни

http://nonprofitchurchconsulting.com/wp-login.php Ако пливањето со делфини беше вистинска атракција кај туристите од целиот свет, сега може да се рече дека работите полека се менуваат.

Веќе пливањата со животните кои може да бидат закана за луѓето стануваат се повеќе примамливи за поголем број на авантуристи, па така овој пат имаме еден видео запис во кој се плива заедно со милиони медузи.

Инаку езерото Медуза е единственото во светот каде медузите го имаат загубено својот отров.

Така многу луѓе во годината го посетуваат бидејќи им се укажува единствената шанса во светот за тие да пливаат заедно со нив.

Види

Тие помислиле дека тревата се суши, но кога погледнале подобро неможеле да веруваат на своите очи

Овој човек е член на организација за грижа на дивите животни. Членовите на ова здружение …