Почетна / Градина / Разубавување на дворно место во Куманово за 2 дена со вградување на автоматски систем за наводнување

Разубавување на дворно место во Куманово за 2 дена со вградување на автоматски систем за наводнување

Градинарскиот центар Хорти Експерт имаше уште еден подвиг претходните денови. Имено, од нив се очекуваше за само два дена да постават тревник и декоративни растенија и вградат автоматски систем на наводнување. Тие тоа го докажаа. Погледнете ги фотографиите:

Види

Во септември посадете нарциси и кринови

Во првите денови на септември во градината треба да ги засадите луковиците од нарцисите. Луковиците треба …