Почетна / Градина / Хортикултура / Приватен двор креиран од Хорти Урбан Груп

Приватен двор креиран од Хорти Урбан Груп

go site 06/11/2017 Хортикултура

http://creativepropertyuk.co.uk/author/soul2soultourartists/feed Ако сакате да уживате во убавиот двор, треба да го украсувате и одржувате постојано. Постојат многу креативни начини и интересни идеи на уредување кои ќе му дадат одлична естетика на дворот. А еден од нив е креирање на мала градина околу дрвјата.

Во галеријата погледнете еден приватен двор уреден од страна на Хорти Урбан Груп:

Види

ИМЕЛИ – ПОЛУПАРАЗИТСКИ РАСТЕНИЈА

Имелите се полупаразитски растенија бидејќи од растението – домаќин ги користат неорганските материи, а со …