Почетна / Градина / Вести / Погледнете какво невреме го зафатило Муртино

Погледнете какво невреме го зафатило Муртино

Погледнете какво невреме го зафатило Муртино на 07.07.2018

Видеото е направено од Кире Галев

Види

Индексот на цените во земјоделството кај инпутот е зголемен за 8.2 %, а кај аутпутот се бележи зголемување од 0.1 %

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените во земјоделството во август 2018 …