Погледнете како најлесно да направите место за оган во дворот

May 18th, 2017 | by Gradina Mug
Погледнете како најлесно да направите место за оган во дворот
Вести
0

Погледнете како најлесно да направите место за оган во дворот.

Просторот потоа можете да го искорисите за различни намени, меѓу кои и да си направите скара:)

Comments are closed.