Почетна / Uncategorized / Погледнете како 249 комбајни прават светски рекорд

Погледнете како 249 комбајни прават светски рекорд

Се разбира, не постои начин ова да се случи, дури една таква машина е способна да собира илјадници декари секоја година … Рекордот е направен со 249 комбајни во провинцијата Саскачеван, Канада.

Види

Што ќе ви се случи ако вдишите 5 минути етерично масло од лаванда

Додека чумата се ширела низ Европа во средниот и во 17-тиот век, била забележана една …