Почетна / Градина / Животни / Ова е најмалото магаре во светот

Ова е најмалото магаре во светот

Ова е најмалото магаре во светот. Високо е едвај 64 см.

Види

Што се случува кога змија ќе изеде Еж

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да …