Почетна / Градина / Вести / Охридско езеро започна да ги поплавува објектите вечерва – циклонот Алексеј почна да напаѓа

Охридско езеро започна да ги поплавува објектите вечерва – циклонот Алексеј почна да напаѓа

Циклонот АЛЕКСЕЈ навлезе во нашата држава и со помош на засилениот јужен ветер веќе долж Охридско – Струшкото крајбрежје започна локално да поплавува.

Погледнете го видеото:

Види

Што ќе ви се случи ако вдишите 5 минути етерично масло од лаванда

Додека чумата се ширела низ Европа во средниот и во 17-тиот век, била забележана една …