Почетна / Градина / Животни / Нема да верувате, но овој слон умее да црта (Видео)

Нема да верувате, но овој слон умее да црта (Видео)

Да бидеш уметник веројатно не треба да бидеш само човек. Доказ за тоа е следново видео, на кое може да видите како еден слон умее црта:

Види

Тие помислиле дека тревата се суши, но кога погледнале подобро неможеле да веруваат на своите очи

Овој човек е член на организација за грижа на дивите животни. Членовите на ова здружение …