Почетна / Градина / Животни / На погреб му го донеле коњот до ковчегот. Погледнете ја неговата реакција

На погреб му го донеле коњот до ковчегот. Погледнете ја неговата реакција

За време на својот живот Вангер Фигуиредо Де Лима и неговиот сакан коњ Серено биле неразделни. За жал, нивното пријателство завршило нагло.

Погледнете како реагирал коњот кога го донеле на неговиот погреб:

Види

Што се случува кога змија ќе изеде Еж

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да …