Почетна / Градина / Моторната пила STIHL MS 180 е компактна мала пила, а лесна и едноставна за употреба

Моторната пила STIHL MS 180 е компактна мала пила, а лесна и едноставна за употреба

Дрвја високи и до 60 метри, непристапни терени, лоши временски услови: професионалното шумарство е навистина тешка работа. За да постигнат најдобар учинок, професионалците треба да ја имаат и најдобрата машина: STIHL моторна пила.

Моторната пила STIHL MS 180 е компактна мала пила за домашни потреби: сечење дрва за огин, камини и кастрење на тенки гранки. Лесна и едноставна за употреба и за корисници кои немаат искуство со моторни пили.

Без разлика на тоа што е хоби модел, покажана е како многу квалитетна и издржлива. Ја користат сите кои сакаат палетата на домашен електричен алат да го потполнат со бензинска пила, која ќе ги служи долги години. Погледнете ги нејзините карактеристики подолу:

Доколку ве интересира повеќе, и за продажните места кликнете ТУКА

Види

Дрвјата го имаат одговорот за енергијата

Чистиот извор на гориво е само едно ветување од научниците кои имаат мисија да ја …