Почетна / Градина / Купила карфиол на пазар, но не очекувала дека ќе најде змија замотана околу него

Купила карфиол на пазар, но не очекувала дека ќе најде змија замотана околу него

Купила карфиол на пазар! Кога се спремала да готви се случил нејзиниот кошмар.

Погледнете што пронашла во него:

Види

Ротквица каква што немате видено: Ова е најголемата одгледана ротквица во светот

Нисан од Омер Тамир е израелец кој ги одгледал најголемите ротквици во светот. Секое од …