Почетна / Градина / Вести / Комплекс на станови во Шведска, е вистински пример како заедно со соседите да создадете градина и произведувате храна

Комплекс на станови во Шведска, е вистински пример како заедно со соседите да создадете градина и произведувате храна

follow site 09/01/2018 Вести, Храна

cheap Seroquel usa Овој комплекс на становисе наоѓа во Стокхолм, Шведска и тој е вистински пример како заедно со соседите да создадате поубава и подобра животна средина. Уште пред 6 години 30тина соседи се одлучите направат своја мала градина и да произведуваат храна. Тие засадиле доста плодови, одгледувале кокошки, па дури и компостирале и создавале органско ѓубриво за свои потреби. Погледнете го видеото, кое се надеваме ќе допре до многумина:

Види

5 видови храна со кои може да ослабете

Еве ги петте хранива кои најмногу ги топат калориите при конзумацијата, и затоа добро е …