Почетна / Градина / Животни / Какво животно гледате на фотографијата?

Какво животно гледате на фотографијата?

Каквo животно гледате?

Одговор: Елен

Види

Што се случува кога змија ќе изеде Еж

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да …