Почетна / Градина / Животни / Каков вид на животно гледате на фотографијата?

Каков вид на животно гледате на фотографијата?

Каков вид на животно гледате на фотографијата?

Види

Ќе се вложат 140 илјади евра за подобрување на условите за сточарството

Работите започнаа со реконструкција и проширување на пат на планината Сува Гора, над гостиварското село …