Почетна / Градина / Хортикултура / Како се преместува 150 годишен даб

Како се преместува 150 годишен даб

Како се преместува 150 годишен даб?

Погледнете го видеото:

Види

Неверојатна уметност со камења од Стефано Фурлани

Неверојатна уметност со камења од Стефано Фурлани