Почетна / Градина / Животни / Како паднати листови – овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат

Како паднати листови – овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат

Познати како „амазонски листни риби“ овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат.

Кога тие се вода, изгледаат како паднати листови.

Види

Што се случува кога змија ќе изеде Еж

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да …