Почетна / Градина / Како да засеете краставици

Како да засеете краставици

Можете да користите мали садови, кутии, териери или други соодветни садови за да посеете семе.

Според нивната големина можете да ставите 1 или повеќе семиња во нив. Исто така, ќе зависи од тоа дали подоцна ќе ги засадите растенијата или не.

. Сеењето на семе треба да се врши на длабочина од 1-1,5 см.

. Растојанието меѓу нив, ако сеете повеќе, треба да биде најмалку 5 см.

Види

Дрвјата го имаат одговорот за енергијата

Чистиот извор на гориво е само едно ветување од научниците кои имаат мисија да ја …