Почетна / Градина / Вести / Градинарство преку далечински управувач

Градинарство преку далечински управувач

Со помош на технологијата денес многу работи околу градинарството се олеснети. „Смег“ претставува токму такво олеснување каде со помош на далечински управувач може да го контролирате растот на растенијата.

Домашната градина „Смег“ е еден вид терариум со кого можете да промените или добиете идеални услови за тоа што го имате насадено. Со него се одредува различно ниво на светлина, влажност и температура. Интересно, зарем не!?  

Види

Индексот на цените во земјоделството кај инпутот е зголемен за 8.2 %, а кај аутпутот се бележи зголемување од 0.1 %

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените во земјоделството во август 2018 …