Почетна / Градина / Вести / Го направил светот поубав: Овој човек садел по едно дрвце секој ден, 37 години по ред (Видео)

Го направил светот поубав: Овој човек садел по едно дрвце секој ден, 37 години по ред (Видео)

Човек садел по едно дрвце секој ден, 37 години по ред! Погледнете каков свет успеал да создаде

Види

Што ќе ви се случи ако вдишите 5 минути етерично масло од лаванда

Додека чумата се ширела низ Европа во средниот и во 17-тиот век, била забележана една …