Почетна / Градина / Животни / Гинисов рекорд: Погледнете го најкраткото маче во светот

Гинисов рекорд: Погледнете го најкраткото маче во светот

Физ е најкраткото маче, според Гинисова Книга на Рекорди.

Високо е само 15,24 сантиметри. Има и видео:)

Види

Што се случува кога змија ќе изеде Еж

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да …