Почетна / Градина / Животни / Гинисов рекорд: Кучето со најдолги уши во светот!

Гинисов рекорд: Кучето со најдолги уши во светот!

Харбор е кучето кое според Гинисовата книга на рекорди ги има најдолгите Уши.

Тие се долги цели 34,29 сантиметри. Е ова е за почит:)

Види

Што се случува кога змија ќе изеде Еж

На интернет се појави видео на голема змија – најверојатно Боа која се обидела да …