Почетна / Градина / Фоја започна акција со подароци по повод Велигденските празници

Фоја започна акција со подароци по повод Велигденските празници

Оваа недела во пресрет на празникот Велигден, градинарскиот центар Фоја нуди голем избор на различни видови садници. Искористете го идеалното време и пролетта за извршување на многу градинарски работи. Уредете го вашиот двор, посадете садници, подигнете тревник …

За тоа до крајот на оваа недела, поточно до 07.04, со секоја сметка над 2000 денари, може да одберете подарок растение по ваш избор од нивните „Градинарски велигденски трпези“.

Дел од ” Велигденските градинарски трпези” се: Cyclamen, Begonia , Croton, Cupress. Gold Crest, Erica, Forzicia,Cidoia,Lavanda, Ружи, Голем асортиман од перени, Lagerstroemia, MIx Conifer, Rosemarinus……. и многу други.

Фоја во моментов располага со голем асортиман на различни видови садници: Овошки, Декоративни грмушки, Зимзелени и листопадни садници, Перени, цветен расад…. и многу други.

Градинарскиот центар Фоја, од 02.04.2018г работи по летно работно време од 08- 19ч.

Види

Веќе се е полесно: Наместо да сеете, подигнете бусен трева за вашиот двор

Иако постојат илјадници сорти на трева, таа обично спаѓа во една од двете категории: или …