Почетна / Градина / ФОЈА деновиве го збогати својот асортиман со нови садници: Погледнете дел од нивната понуда
Prunus laur. Otto Lycken 1/2 STD Цена : 4.500 ден.

ФОЈА деновиве го збогати својот асортиман со нови садници: Погледнете дел од нивната понуда

Градинарскиот центар ФОЈА деновиве го збогати својот асортиман со нови зимзелени садници, цветни грмушки, кроени топијарени растенија, листопадни дрвја, зачински билки, сезонски цветници…

Погледнете дел од нивната најнова понуда:

За повеќе или за градинарскиот центар ФОЈА кликнете ТУКА

Види

Веќе се е полесно: Наместо да сеете, подигнете бусен трева за вашиот двор

Иако постојат илјадници сорти на трева, таа обично спаѓа во една од двете категории: или …