Почетна / Градина / Дрвја во внатрешноста на домот (Фотографии)

Дрвја во внатрешноста на домот (Фотографии)

Можеби чудно ќе ви звучи, но секако дека и во домот можете да засадите дрво. Секако пред да се одлучите за ваков чекор, задолжително треба да се консултирате со архитектите, околу местото на садење, типот на дрво итн. Погледнете неколку интересни фотографии со дрвја засадени во внатрешноста на домот:

Види

Неверојатна уметност со камења од Стефано Фурлани

Неверојатна уметност со камења од Стефано Фурлани