Почетна / Градина / Вести / Деан Шкартов со години го обработува македонскиот рубин и го вметнува во македонски филигран изработен во сребро или злато

Деан Шкартов со години го обработува македонскиот рубин и го вметнува во македонски филигран изработен во сребро или злато

follow link 06/12/2017 Вести

Tastylia Oral Strip Деан Шкартов со години го обработува македонскиот рубин и го вметнува во македонски филигран изработен во сребро или злато. Видеото подолу заслужно ви го репризираме се со цел да ве потсетиме на една изложба во која беше презентирана нашата гордост и нашето богатство македонскиот рубин. Изложбата е одржана во Народната канцеларија на Претседателот на Република Македонија кога беше одбележан Светскиот ден на планетата Земја. Предлагаме да се потсетиме:

Види

До крајот на летото земјоделците ќе добијат 50% поевтина нафта

Земјоделците ќе добијат 50% поевтина нафта – популарно наречена зелена нафта. Првичните проценки се дека …