Животни

Белонокта/степска ветрушка (Falco naumanni)
0

Белонокта/степска ветрушка (Falco naumanni)

October 27th, 2017 | by Gradina Mug
Колонијален вид ветрушка кој гнезди во Европа, а презимува во Централна и Јужна Африка. Границите на ареалот на...
Човекот е најголемиот уништувач на светот
0

Човекот е најголемиот уништувач на светот

October 27th, 2017 | by Gradina Mug
Човекот е најголемиот уништувач на...
Зебрата која го преживеа нападот на лав
0

Зебрата која го преживеа нападот на лав

October 25th, 2017 | by Gradina Mug
Погледнете како оваа зебра, испокасана секаде на крајот успеа да го преживее нападот на лав....
ВИДЕО: Пилење на пиле од јајце
0

ВИДЕО: Пилење на пиле од јајце

October 18th, 2017 | by Gradina Mug
Еве доказ дека пилењето на пиле од јајце не зависи од Перфекс...
Невообичаен оглас: Ги менувам козите за BMW
0

Невообичаен оглас: Ги менувам козите за BMW

October 18th, 2017 | by Gradina Mug
Невообичаен оглас: Ги менувам козите за...
Пронашол мало животинче на улицата и го вдомил. Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)
0

Пронашол мало животинче на улицата и го вдомил. Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)

October 10th, 2017 | by Gradina Mug
Џеф Лонго пронашол повредено животинче на улицата, па одлучил да ја направи вистинската работа, со тоа што ќе го вдоми и ќе се...
Никој не успеа да ја пронајде голата жена на сликата помеѓу корењата! Можете ли Вие?
0

Никој не успеа да ја пронајде голата жена на сликата помеѓу корењата! Можете ли Вие?

October 9th, 2017 | by Gradina Mug
Никој не успеа да ја пронајде голата жена на сликата помеѓу корењата! Можете ли...
Што може да јаде моето куче?
0

Што може да јаде моето куче?

October 9th, 2017 | by Gradina Mug
Што може да јаде моето...
Руското соколарство низ вековите
0

Руското соколарство низ вековите

October 6th, 2017 | by Gradina Mug
Птиците-грабливки, особено сивиот сокол, кој инаку е најголем и најубав во својот вид, во стара Русија биле особено ценети....