Градина

20 неверојатни примери на декорација на градината со камен
0

20 неверојатни примери на декорација на градината со камен

September 27th, 2017 | by Gradina Mug
20 неверојатни примери на декорација на градината со...
Лесно е: Како да одгледате лимон во саксии
0

Лесно е: Како да одгледате лимон во саксии

September 26th, 2017 | by Gradina Mug
Лимонот е дрво од фамилијата цитруси. Ширум светот се одгледува во многу варијанти, разликите се само во надворешниот изглед,...
Треви и тревни штетници (втор дел)
0

Треви и тревни штетници (втор дел)

September 25th, 2017 | by Gradina Mug
(втор дел) Поважни штетници: Голем долгоног комарец „Tipulidae“ Тој е најчест штетник на ливади и тревници. На развојот на...
Како да изработите неверојатни минијатурни градини (Видео + Фото)
0

Како да изработите неверојатни минијатурни градини (Видео + Фото)

September 25th, 2017 | by Gradina Mug
Како да изработите неверојатни минијатурни...
14 примери за дизајн на ковани огради кои изгледаат неверојатно
0

14 примери за дизајн на ковани огради кои изгледаат неверојатно

September 22nd, 2017 | by Gradina Mug
14 примери за дизајн на ковани огради кои изгледаат...
Фенг шуи совети: Еве како да си помогнете со растенијата и цвеќињата во вашиот дом
0

Фенг шуи совети: Еве како да си помогнете со растенијата и цвеќињата во вашиот дом

September 22nd, 2017 | by Gradina Mug
Цвеќињата и растенијата во вашиот дом не се само декор. Според фенг шуи, тие ја апсорбираат негативната енергија донесена со...
Одгледување на ореви во дрвореди
0

Одгледување на ореви во дрвореди

September 22nd, 2017 | by Gradina Mug
Подигањето на дрворед на ореви, првенствено покрај патишта, има големо стопанско значење. Оревот е погодна овошка за...
Направете си сами купка со билки
0

Направете си сами купка со билки

September 22nd, 2017 | by Gradina Mug
Можеби сте љубител и често практикувате топла и миризлива купка, но дали досега сте пробале да направите купка со билки?...
Температура за растенијата
0

Температура за растенијата

September 20th, 2017 | by Gradina Mug
Топлотниот режим има големо значење за растот и развојот на растенијата. Оптималните температурни услови за различни...
Вистинска пустинска убавица: Nolina Beaucarnea
0

Вистинска пустинска убавица: Nolina Beaucarnea

September 19th, 2017 | by Gradina Mug
Собно растение по потекло од Мексико (семејство Агаве). Секој примерок на ова растение се одликува со силна индивидуалност....