Почетна / Градина / Внимателни по дворовите: Погледнете што пронашла оваа жена додека ги полевала цвеќињата на терасата (Видео)

Внимателни по дворовите: Погледнете што пронашла оваа жена додека ги полевала цвеќињата на терасата (Видео)

where can i buy Gabapentin in the uk 30/07/2018 Градина, Животни

follow link Жена од Владичин, Србија додека се подготвувала да полева, во цвеќињата на нејзината тераса пронашла една од најотровните змии. Се работи за змијата отровница – поскок. Погледнете го видеото:

Види

Богатството на Демир Капија: Белоглав мршојадец (Gyps fulvus)

Најмногу го има во околината на Демир Капија, клисурата на Црна Река во близина на …