Почетна / Градина / Хортикултура / ФОЈА ја збогати понудата на повеќегодишни декоративни аранжмани

ФОЈА ја збогати понудата на повеќегодишни декоративни аранжмани

source 26/07/2018 Хортикултура

go to site Претходната недела пишувавме за предностите при купување на повеќегодишни декоративни аранжмани. Споменавме дека тие се поотпорни и траат подолго за разлика од цветните сезонски аранжмани со растенија. Освен тоа со нив изборот е неограничен и може да се комбинираат многу подобро.

Градинарскиот центар ФОЈА ја збогати понудата на повеќегодишни декоративни аранжмани. Погледнете дел од нив, а од центарот ви стојат на располагање за дополнителни аранжмани по сопствен избор.

 

Види

Бунгаловата градина ќе ве освои на прв поглед

Градината подолу на фотографиите се наоѓа во Њупорт бич, Калифорниа, Сад. Дизајнирата е од страна …