Почетна / Градина / Ретка појава низ цел свет: Во скопската зоолошка се роди албино кенгурче

Ретка појава низ цел свет: Во скопската зоолошка се роди албино кенгурче

order Lyrica samples 24/07/2018 Градина, Животни

go Конечно од торбичката излезе малото албино кенгурче ! Ретка појава низ цел свет, но скопската зоолошка градина, доби баш такво. Погледнете:

Види

Богатството на Демир Капија: Белоглав мршојадец (Gyps fulvus)

Најмногу го има во околината на Демир Капија, клисурата на Црна Река во близина на …