Почетна / Градина / Млада девојка спасила леопард! Погледнете ја реакцијата кога се видоа после неколку години! (Видео)

Млада девојка спасила леопард! Погледнете ја реакцијата кога се видоа после неколку години! (Видео)

anyone buy accutane online 19/07/2018 Градина, Животни

http://stivesarchive.co.uk/no-prescription-birth-control-viagra-finpecia-category-viagra/ Животните, колку и да се диви, секогаш паметат добрина на луѓето. Нивните реакции и емоции во многу од случаите личат на човечки. Повеќето од нив се прилично паметни и разбираат и паметат се што се случило со нив. Доказ е тоа одлично видео, каде се појавува млада девојка која пред неколку години го спасило овој леопард, кога бил уште мало бебе, но поради некоја причина бил напуштен од својата мајка во шумата.

Девојката го нашла и успеала да го посвои и скроти, и оваа нејзина добрина не е заборавена дури ни по неколку години. Сега ќе видите како реагира веќе големиот див леопард, кога таа ненадејно се појави.

Види

Богатството на Демир Капија: Белоглав мршојадец (Gyps fulvus)

Најмногу го има во околината на Демир Капија, клисурата на Црна Река во близина на …